Artotheek

Ontleen een van de prachtige kunstwerken van onze cliënten!

Sommige bewoners in Ons Tehuis Brabant zijn héél creatief en artistiek aangelegd. Onder begeleiding maken zij in ons Artistiek-atelier de mooiste kunstwerken.

Heb je nog een leeg plekje aan een muur dat vraagt om een schilderij of een lege ruimte in de hal waar een beeldwerk niet zou misstaan? Wij zorgen graag voor invulling! Jij slaat twee vliegen in een klap, want je kan naast kunst in huis halen ook nog eens een goed doel steunen! En het hoeft niet eens veel te kosten:

In onze Artotheek betaal je het lidgeld van 25 euro / jaar om een kunstwerk te ontlenen. Je kiest het schilderij of het beeldhouwwerk dat het beste past in jouw interieur en je neemt het mee naar huis. Als je bovendien van afwisseling houdt of wanneer je je interieur een make-over gegeven hebt, kan je het steeds inruilen voor een ander werk.

De Artotheek wordt opengehouden door de begeleiding van het artistiek atelier en door onze kunstenaars. Zij zijn open van maandag tot vrijdag van 10u tot 16u of op afspraak.

Meer info? Bel 016 65 91 10 of mail artistiek@otbvzw.be.

Goed om weten : een kunstwerk aankopen kan natuurlijk ook!

Ben je na een tijdje helemaal gehecht aan je schilderij of beeldwerk? Of vind je er eentje zo prachtig dat je geen 2 keer hoeft na te denken om het te willen kopen? Dat kan! Alle kunstwerken in onze Artotheek worden te koop aangeboden.

Ontmoet onze kunstenaars

Steun Ons Tehuis Brabant

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x