7 oktober 2023

Uitnodiging: OTB FEEST!

Informatie van KIWANIS

Lust je de mosseltjes niet? Dan hebben wij ook kip of veggie in de aanbieding. En voor de kleinsten is er ook curryworst met friet! Voor de zoetebekken zijn er ook nog heerlijke desserten om de laatste gaatjes te vullen!

De opbrengst van dit evenement wordt zoals altijd integraal besteed aan de vele sociale projecten die wij elk jaar ondersteunen, waaronder OTB.


KAARTEN (uitsluitend te gebruiken op zaterdag voor de mosselen!)

De kaarten van €25 gelden als betaalmiddel voor de mosselmaaltijd of kunnen gebruikt worden om kip, desserts en dranken mee te betalen. De steunkaarten van €10 kunnen eveneens als betaalmiddel gebruikt worden.
Vooraf uw kaart kopen is gewenst maar niet noodzakelijk, inschrijven kan via de link hieronder of via je Kiwanis-contactpersoon!PRAKTISCH

We verwelkomen je graag op zaterdag 1 oktober vanaf 11u30 op onze vaste stek bij Ons Tehuis Brabant, Perksesteenweg 126, 1910 Kampenhout.

Kom indien mogelijk met je fiets. Je krijgt dan van ons een gratis drankje aangeboden bij de inkom!

Er wordt ook een ruime parking voorzien in de buurt. Vanaf de parking zijn er regelmatig shuttlebusjes die je tot bij de ingang brengen.

 

KAN JE ER OP ZATERDAG 7 OKTOBER OF ZONDAG 8 OKTOBER NIET BIJ ZIJN?
Dat vinden wij uiteraard ontzettend jammer. Maar niet getreurd! Je kan OTB ook steunen met een gift. Die is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 EUR.

Overschrijving kan op rekeningnummer BE72 7330 5678 2416 van Ons Tehuis Brabant of doneer rechtstreeks online.


Vermeld in de omschrijving "gift mosselfeest" en je rijksregisternummer. Dan verschijnt deze automatisch op je belastingaangifte.


Uitnodiging: OTB FEEST!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x